Hirdetés

Mass Effect témájú ház az NZXT-től

A limitáltan elérhető CRFT széria már a hetedik tagnál tart, ezúttal a BioWare játéka kapott egy saját H510i-verziót.

Hirdetés

Mintha tegnap lett volna, hogy hírt adtunk az NZXT PUBG témájú, limitált szériás gépházáról, pedig bizony annak már több, mint két éve. A CRFT sorozat azóta még 5 modellt élt meg, köztük WoW és Rainbow Six Siege kiadású verziókkal, most pedig a CRFT 07 esetében a BioWare híres lövöldéje, a Mass Effect adta a témát. Az időzítés bizonyára nem véletlen, hiszen a napokban történt néhány bejelentés a játékkal kapcsolatban, melyekről a Gamepodon bővebben is beszámoltunk.


[+]

Az alapot adó H510i gépházat a játékból ismerős N7 testpáncél stílusjegyeivel dobták fel, a karbonmintás alapot ugyanis fehér és piros csíkokkal díszítették, továbbá az edzett üvegből készült oldallapon találunk még egy kétoldalas, igénytől függően Paragon vagy Renegade pontot ábrázoló „charmot” is, mellyel megmutathatjuk, melyik oldalon is állunk.


[+]

Specifikációit tekintve a ház megegyezik a Computexen bemutatott H510i-vel, beleértve a két darab beépített ventilátort és a beltérben elhelyezett RGB LED szalagokat is.


[+]

Ha valaki magáénak szeretné a tudni a kizárólag az Egyesült Államokban elérhető NZXT CRFT 07-es modellt, annak nem árt sietni, hiszen mindössze 500 darab készült belőle, a 200 dolláros vételár pedig ennek fényében közel a duplája az alapmodellének.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés