Két színben került piacra az NZXT N7 B550 alaplap

A tavalyi Z490-es verzió után most az AMD-s tábornak is van miért örülnie.

Tavaly nyáron került piacra az NZXT N7 Z490 alaplapja, amely modelltől függően fekete vagy fehér színű, fémből készült burkolatával remekül passzol a gyártó H szériás gépházaiba. Az inteles verzió után most befutott a szintén ATX méretű AMD-s opció is, ráadásul a lap az elérhetőbb ár érdekében nem X570-es, hanem B550-es vezérlő kapott, amelyet a 12+2 fázisos VRM áramkörökkel együtt hatrétegű nyomtatott áramköri lapra forrasztottak a tervezők.


[+]

A Socket AM4-es processzorfoglalat mellett négy darab DDR4 memóriaslotot találunk, amelyek akár 4733 MHz-re húzott modulokat is támogatnak, kicsit lejjebb pedig a PCI Express interfészek mellett két M.2-2280-as SSD foglalat kapott helyet.


[+]

A hátlapi kivezetések között a nyolccsatornás hangkodek csatlakozói mellé kilenc, hivatalos termékoldal hiányában ismeretlen verziójú USB Type-A és egy Type-C port, egy HDMI kimenet és egy 2,5 GbE aljzat került, míg a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást a Wi-Fi 6E és Bluetooth 5.2 modul segíti. Az alaplap dedikált RGB, illetve összesen hét ventilátorkivezetéssel rendelkezik, az ezekre kötött eszközöket pedig az NZXT CAM szoftveren belül tudjuk vezérelni.


[+]

Az NZXT N7 B550 alaplap hamarosan megvásárolható lesz a gyártó webáruházából 230 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés