Az NZXT webshopja megveti a lábát Európában

Nem csak a gyártó online boltja, de a kulcsrakész számítógépekre vágyó felhasználókat célzó BLD konfigurátor is hozzáférhetővé válik az öreg kontinensen.

Az NZXT bejelentette, hogy a webshopjuk, illetve az NZXT BLD (ejtsd "b(u)ild") szolgáltatásuk immár Németországban és Ausztriában is elérhető. Az NZXT BLD révén az egyszeri vásárlók pillanatok alatt összeállíttathatnak maguknak egy komplett számítógépet, melyet aztán két munkanap múltán át is vehetnek a portájukon. Hajszál a főzelékben, hogy ez a két nap az új koronavírus-járvány miatt egyelőre két-három hétre is kitolódhat, de ezt nem volna fair dolog a vállalat szemére vetni.

(forrás: NZXT) [+]

Az "építési" folyamat amúgy rendkívül egyszerű; egy best sellereket tartalmazó játéklistából kiválasztjuk azokat a címeket (legfeljebb hármat), melyekkel az időt szeretnénk majd múlatni, meghatározzuk a célfelbontást (1080p vagy 1440p), valamint a rendelkezésünkre álló pénzügyi keretet, s ha ezzel megvolnánk, a rendszer azonnal megajánl egy konfigurációt, a várható sebesség megbecslésével egyetemben.

(forrás: NZXT) [+]

A kapott fps értékek a maximális grafikai beállításokra értendők (az általunk megjelölt felbontáson), mögöttük pedig eleddig mintegy 10 milliónyi analizált játékóra áll, és ez a szám egyre csak növekszik; a cég plusz-mínusz 10 százalékos pontosságot szavatol.


(forrás: NZXT) [+]

Természetesen az oldal által javasolt masina paraméterein manuálisan is tudunk változtatni kedvünk szerint, minden költség ott szerepel a felületen feketén-fehéren. Mindegyik BLD gép Németországban kerül összeszerelésre, majd szállításra, 3 év garanciával megtámogatva, és abban az esetben, ha a kapott PC valamiért nem hozza a megbecsült képkocka/másodperces értékeket, a visszaküldési procedúra ingyenes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés