Hirdetés

Az NZXT új miditornyaiban dedikált hűtést kap a VGA

A cégre jellemző letisztult dizájn maradt a régiben, ám az aktuális generáció kazánszerű grafikus kártyáinak igényei kiemelt szerephez jutottak.

Az NZXT egy új házcsaládról, a H5 szériáról lebbentette fel a fátylat, ami kétféle kivitelben készül, és mindkettőből készül fekete, illetve fehér színű verzió.


[+]

Az olcsóbbik, 110 euróra taksált H5 Flow a nevéből adódóan a megfelelő szellőzést tűzte ki céljául, és ezt a minimalista front jó részét elfedő fémháló is tanúsítja. A 464 mm magas, 227 mm széles és 446 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás Mini-ITX, microATX, ATX, valamint (272 mm-es szélességig) E-ATX formátumú deszkák elszállásolására képes, és kétkamrás belterének felsőbb szegmensére edzett üveglapon keresztül nyílik rálátásunk. Érdemes megjegyezni, hogy ez a panel a patyolat variánson teljesen átlátszó, azonban a fekete változat ablaka némi sötétítésen esett át.


[+]

Míg a processzorhűtők 165 mm-es magasságig, addig a videokártyák 365 mm-es hosszig férnek el, az alkatrészek tisztaságára porszűrő betétek vigyáznak, és az ízléses kábelmenedzsment megvalósulását 23 mm-es térrész, széles csatornák, kampócskák, plusz tépőzáras pántok segítik. Háttértárolók szempontjából két 2,5 vagy egy 2,5, meg egy 3,5 hüvelykes meghajtóban gondolkodhatunk, miközben a rendszer hőmérsékleti mutatóit legfeljebb hat ventilátorral tarthatjuk kordában, melyekből két 120 mm-es példányt (fix 1200 rpm, 62,18 cfm, 1,05 mmH2O, 25,1 dB) gyárilag megkapunk.


[+]

A kalyiba érdekessége, hogy az előlap aljába az egyik légkavarót megdöntve szerelhetjük be, így az közvetlenül a grafikus vezérlő hűtését látja el friss levegővel. Radiátorokból három fér el, és ezeknél 280, 240, továbbá 120 mm a megszabott felső határ. A tetőre helyezett csatlakozók sorában egy USB 3.2 Gen2 Type-C és egy USB 3.0 portot üdvözölhetünk a 3,5 mm-es jacken kívül.


[+]

A géplak H5 Elite névre keresztelt, 150 eurót kóstáló testvére annyiban különbözik az eddig leírtaktól, hogy az elején is edzett üveg feszít, és ezért elölről csak frontális panel oldalsó légrései biztosítanak légáramlást.


[+]

A másik differencia, hogy az ár tartalmaz egy beépített, 120 LED-et kezelő, háromeszközös RGB kontrollert, és tartozékként három léghajtó jár hozzá, amikből a két fénydiódákkal ellátott, PWM-es darab 140 mm-es (500-1800 rpm, 89,48 cfm, 3,39 mmH2O, 32,5 dB). Az elülső radiátoroknál kiesik a 120 és 240 mm-es opció, szóval úgy fest, hogy itt csupán 140 mm-es szélgépeket lehet felfogatni.


[+]

A 2 éves garanciával értékesítésre kerülő újdonságok már kosárba rakhatók a vállalat webshopjában, és szükség esetén PCI Express 4.0-s vertikális GPU kitet vagy szimpla riser kábelt is vehetünk melléjük, amennyiben hajlandóak vagyunk további 90, illetőleg 80 eurótól búcsút venni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés