Előrendelhető a Mad Catz Cyborg F.R.E.Q. 5 gémer headset

A Mad Catz hónap elején bejelentett Cyborg F.R.E.Q. 5 headsetje mára már hivatalos árcédula kíséretében belépett az előrendelhetőség ciklusába, ezért vessünk egy pillantást a furcsa egereiről elhíresült gyártó legújabb termékére!

A Cyborg F.R.E.Q. 5 a kényelem, minőség és az ellenálló képesség ötvözete, a Mad Catz igyekezett minden porcikáját a professzionális játékosok igényeihez igazítani. A sztereó hanghatásért két 50 mm-es, neodímium mágnessel megtámogatott meghajtó felel, melyek a 20 – 20 000 Hz-es frekvenciatartományban erőteljes mélyeket és tiszta magasakat produkálnak. A fület körbeölelő párnázat kényelmesen felfekszik a fejre, emellett zárt kialakításának köszönhetően kirekeszti a környezeti zajokat, hogy ne zavarjanak be a koncentrációba.

A fejpánt fémerősítésű, ezért jól bírja a gyűrődést, de felépítése egyben ergonomikus is, így hosszú órák alatt sem válik zavaróvá viselése. A hangszórók egészen 90 fokban képesek kifordulni, így nyakban pihentetve is jól alkalmazkodik az eszköz. Lévén headset, természetesen egy mikrofon is a repertoár része, ez azonban igény esetén lecsatolható a fejhallgatóról. A mikrofont aktív zajszűrővel vértezték fel, hogy zajos környezetben is tökéletesen érthető maradjon a kommunikáció.

Két oldalt különböző gombok és kezelőszervek találhatók, melyekkel a mikrofon némítása, a hangerő állítása és az EQ profilok között való váltás vakon, egy mozdulattal kivitelezhető. A mikrofon végén egy pirosan világító gyűrű jelzi, ha az épp le van némítva, így mindig tudjuk, mi megy ki az „éterbe”. A Cyborg F.R.E.Q. 5 alapból egy 2 méteres, harisnyázott USB kábellel csatlakozik a konfigurációhoz, de a csomag tartalmaz egy 1 méretes, 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelt madzagot is, így akár menet közben is muzsikálhatunk vele, sőt, kompatibilis eszközzel kombinálva (iPhone, Blackberry vagy HTC készülékek) headsetként is minden gond nélkül működhet.

A Mad Catz Cyborg F.R.E.Q. 5 gémer headset ígéretes darab, viszont az árát is megkérik, előrendelésben 149,99 dollárt kell letenni az asztalra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés