Razer Mass Effect 3 kiegészítők színes tárháza

Hirdetés

A Razer szeret meglévő termékeiből egy aktuálisan népszerű játék köré „egyedi” kiegészítőket tematikusan csoportosítani. Most például a BioWare csapattal álltak össze, hogy egy halom Mass Effect 3 hangulatú perifériával és egyéb nyalánksággal örvendeztessék meg a rajongókat. A csomagba ezúttal egér, billentyűzet, egérpad, headset, kontroller, iPhone tok és oldaltáska található, szaladjunk rajtuk végig röviden!


[+]

A Razer Imperator egér külsőben természetesen Mass Effect kezelést kapott, mely a különleges textúrájú felületben, az N7 logóban és a piros fényekkel szegélyezett görgőben nyilvánul meg. Ez leszámítva egy jól ismert Imperatorral van dolgunk, melynek fő attrakciója a Razer speciális, 6400 dpi felbontású 4G Dual Sensor rendszere, mely egy hagyományos optikai és egy lézeres szenzort is rejteget a gyomrában. A páros nem csak tökéletes precizitás és letapogatást nyújt szinte bármilyen felületen, de például az is pontosan kalibrálható, hogy mekkora elemelkedési magasságig érzékeljenek. Ezen kívül az Imperator akár 50g gyorsulás mellett sem veszíti el a fonalat, ráadásul a szenzor(ok) érzékenysége menet közben is állítható. A mellékelt szoftver segítségével mind a 7 gombja szabadon programozható, ezek elrendezése, valamint az egér formavilága a jobbkezes játékosokat részesíti előnyben. Vételára 79,99 dollár.


[+]

Egy ilyen tetszetős egérhez természetesen stílusban passzoló egérpad dukál, mondanunk sem kell, hogy a Razer erről sem feledkezett meg, ezért gyorsan a kínálathoz csapta a Vespula kétoldalas egérpad Mass Effectes változatát. Oldalai különböző felülettel rendelkeznek: az egyik (SPEED) tökéletes siklást biztosítva a gyors egérmozgást igénylő játékokban lehet előnyös, míg a másik oldal (CONTROL) speciális borítása a lehető legprecízebb letapogatást garantálja. Hogy a több órás, kemény csatározások se fájdítsák meg a kezet, a Vespula egy speciális géllel töltött csuklótámasszal is rendelkezik. Vételára 34,99 dollár.


[+]

A Mass Effect 3 Razer BlackWidow Ultimate billentyűzet nem sok egyedi vonást tartalmaz az alapvariánssal képest, legszembetűnőbb változás a billentyűk háttérvilágításában keresendő, mely igen tetszetős módon kékről vörösre változott, de szerencsére a fényerő 5 fokozatban állítható, vagy akár igény esetén ki is kapcsolható. A mechanikus gombok nagy strapabírásúak és precízek, nyomáspontjuk pontosan 2 mm-re az alapállapottól helyezkedik el, leütésük 50 grammnyi erőt igényel. Szabadon konfigurálható gombok, makró parancsok, anti-ghosting technológia és miden olyan funkcióval rendelkezik a BlackWidow, ami egy játékra optimalizált billentyűzettől elvárható. A további kényelmet szolgálja, hogy fedélzetén fejhallgató kimenet, mikrofon menet és USB port is található. Vételára 139,99 dollár.


[+]

A gyártó természetesen nem csak a PC-s játékosokra, de a konzolos társadalomra is gondolt. Számukra ajánlja a Mass Effect 3 Onza Tournament Edition Xbox 360-at, mely az egérnél látott, textúrázott felülettel rendelkezik, valamint megkapta a piros csíkot, ezen kívül megegyezik az alapmodellel. A jobb oldali A, B, X, Y gombok még háttérvilágítást kaptak, mely elsősorban optikai tuning, mintsem hasznos funkció, aki játék közben a gombokat bambulja, veszett helyzetben van. Vételára 59,99 dollár.


[+]

A Mass Effect 3 hardverek sorát a Razer Chimaera 5.1 headset zárja, mely Xbox 360 és PC előtt ücsörögve is jó szolgálatot tehet. Ezt a modellt pont egy évvel ezelőtt már részletesen körüljártuk, ehhez csak néhány logó és pár visszajelző LED zöld színének pirosra váltása történt, ennek megfelelően vételára is változatlan, 209,99 dollár.


[+]


[+]

A Mass Effect 3 ihletésű Razer iPhone tok és oldaltáska nem kifejezetten illeszkednek az oldal profiljába, de ha már a csomag részei, érdemes egy pillantást vetni rájuk, mert kifejezetten jól néznek ki, főleg a táska, mely a piros-fehér betéttel és a diszkrét logóval nem csak vad játékos körökben állja meg a helyét. Ezek vételára rendre 24,99 és 79,99 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés