A Genius halálosztó egérrel erősíti kínálatát

A Genius bár ősidők óta gyárt mutatóeszközöket, eddig nem igazán rendelkezett igazán kiemelkedő, kifejezetten játékosoknak szánt egerekkel. Ezt a hiányosságot igyekeznek pótolni frissen bejelentett DeathTaker perifériájukkal, mely a GX Gaming széria első tagjaként debütál, és a gyártó azt is elárulta, hogy a következő hónapokban egy sor további gémer kiegészítő érkezése várható.

A DeathTaker magát MMO (Massively Multiplayer Online) és RTS (Real-Time Strategy) specialistának vallja magát, ennek értelmében nem bánik szűkmarkúan a makrókkal, az összesen 55 makró 5 profilba rendezve érhető el. Az egér összesen 9 nagy strapabírású gombbal rendelkezik, melyektől a gyártó minimum 8 millió tökéletes klikkelést jósol.

A lézeres szenzor felbontása 100 és 5700 dpi között, az X és Y tengely mentén függetlenül konfigurálható, ez valóban csak néhány egér esetében lehetséges. Ránézésre kialakítása ergonomikus és jobbkezes, a stabil fogás érdekében a gumi betéteket sem spórolták ki. A kategóriában szinte kötelezően kábelen keresztül kommunikál a számítógéppel, mely minőségi, ellenálló, harisnyázott borítást és aranyozott USB csatlakozót kapott. A személyre szabhatóságra a 6 darab, egyenként 4,5 grammos súly teszi fel a koronát, melyek segítségével mindenki saját szájíze szerint kiegyensúlyozhatja a „halálosztót”.

A részletes konfigurálás a Scorpion nevű kezelőfelületen történik, a mai trendeknek megfelelően minden fontosabb beállítás egy fedélzeti memóriában kerül eltárolásra, hogy azok bármilyen számítógépnél azonnal elérhetők legyenek. A Genius DeathTaker vételára a konkurencia ismertében kellemesnek mondható, 79,90 dollárt kérnek érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés