2019. augusztus 20., kedd

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Három gémer headsetet dob piacra a Genius

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Sztereó, virutális 7.1-es és vibrálós változatok egyaránt érkeznek.

A Genius három, gémereknek szánt mikrofonos fejhallgatót dobott a piacra, melyek különböző extrákkal kényeztetik a vásárlóikat. A 3,5 mm-es jack dugóval csatlakoztatható Lychas HS-G550 és HS-G500V típusokban közös, hogy a bennük található 50 mm-es neodymium hangszórók sztereó hangzást biztosítanak, tehát semmi virtuális surround és egyéb hangzásjavító eljárással, vagy éppen aktív zajszűréssel nem rendelkeznek. Mindkettő összecsukható felépítést és állítható fejpántot kapott, így a hordozhatóság is egyszerűbben megoldható. Headset lévén egy-egy térmikrofon is található rajtuk, valamint a hangerő szabályozását is megoldották a kábelre helyezett hangerőszabályzóval, továbbá ugyanitt foglal helyet a mikrofont némító gomb is.

Genius HS-G550
Genius HS-G550 [+]

Ami a különbségeket illeti, a HS-G550 2,5 méter kábellel érkezik, valamint a hangszórók hangerejének változtatása külön-külön is lehetséges a burkolatukon elhelyezett potméterekkel. A gyártó szerint így LAN party közben nem szükséges félrecsúsztatni az egyik oldalt, ha hallani szeretnénk a körülöttünk zajló beszélgetést is, hanem elég csak az egyik oldal hangerejét lejjebb csavarni. A HS-G500V csak két méter kábelt kapott, de abból rögtön kettőt, ugyanis ennek a típusnak az extrája, hogy képes a mélyhangokkal szinkronban vibrálni. Ennek a tápellátását USB portról oldották meg.

Genius HS-G700
Genius HS-G700 [+]

A harmadik headset a Cavimanus HS-G700V, mely szintén egy vibrálós fejhallgató, virtuális 7.1-es megszólaltatással, amiért a 40 mm átmérőjű hangszórók a felelősek. Az USB csatlakozóval rendelkező termék egyetlen hangerőszabályzója a bal oldali hangszóróház külsején kapott helyet a vibrálást deaktiváló gombbal egyetemben. Az irányított mikrofon be- és kikapcsolására nincs külön gomb, ezt a mikrofont tartó kar le-fel irányú mozgatásával váltották ki. Természetesen a fejpánt és a fület körülölelő rész állítható a kényelmesebb viselet érdekében, ám a másik két modellelel ellentétben a HS-G700V nem összecsukható.

A Genius új fejhallgatói már sorozatgyártásban vannak. A HS-G500V és HS-G550 40-50 eurót, míg a HS-G700V 80-90 eurót kóstál.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.