Linuxos Smartphone a Motorolától

A Tajvanon bemutatott Motorola A760 típusú eszköz az ázsiai piacokon már kapható, Amerikában és Európában később lesz elérhető. A csúcstechnológiás termék külalakjában erősen hasonlít a Motorola egyik korábbi Smartphone-jára, az Accompli 008-ra.

A készülék hagyományos PDA-funkciókkal - naptárral, címjegyzékkel - rendelkezik, azonkívül van benne videó- és MP3-lejátszó, valamint egy üzenetküldő és egy e-mail-kliens is. A Smartphone Java-kompatibilis. Operációs rendszerként a Montavista Linux-disztribúciója szolgál.



A Tec-Channel információi szerint a termék még az idén megjelenik Európában és az Egyesült Államokban is. Az eszköz támogatja a 850, a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-frekvenciákat, valamint a Bluetooth-technológiát. Küldhetünk és fogadhatunk vele MMS-t és EMS-t is. Hab a tortán az integrált digitális kamera és a 240x320 képpont maximális felbontású, érintésérzékeny színes kijelző. A smartphone kezelése egy speciális tollal és scrollkerékkel történik. Árat a Motorola egyelőre nem közölt.

Azóta történt

Hirdetés