Hirdetés

RGB-vel és anélkül: megjelent a Lancool két új háza

A Lian Li almárkája a Mesh II Performance és Mesh II RGB modellekkel tör be a midiházak piacára.

Hirdetés

Két verzióban kerül piacra a Lancool két új számítógépháza: a Mesh II Performance és Mesh II RGB ugyanarra az alapra építkezik, de míg az előbbinél az előlapról változatható fordulatszámú ventilátoroknak örülhetünk, addig az utóbbinál a légkavarók világítását tudjuk befolyásolni alaplapról vagy a ház vezérlőpaneljéről.


[+]

Ami az említett alapokat illeti, egy hálós előlappal és két oldalt edzett üveg borítással ellátott, E-ATX lapok fogadására is felkészített termékről beszélünk, mely 494 x 229 x 478 mm-es (Ma x Szé x Mé), belül pedig hét bővítőkártyának van hely. A VGA-k esetében 384 mm, a CPU hűtőnél pedig 176 mm a beépíthető maximális hosszúság illetve magasság.


[+]

Adattárolók számára hat 2,5”-es és két 3,5”/2,5”-es helyet biztosítottak a tervezők, akik az előlapi panelre két USB 3.0-t, egy opcionális 3.1-es Type-C konnektort, illetve egy kombinált hangcsatlakozót szereltek fel. Ezek mellé kerül a Performance változat esetében a fordulatszámot szabályzó gomb, az RGB verzióban pedig az effektet és a színt módosító két billentyű. A gépházba elöl, hátul, felül és a tápegység fölé is szerelhetünk légkavarókat, ezek közül három (kettő elöl, egy hátul) pedig gyárilag tartozék is.

Az újdonságok várhatóan augusztus eleje felé érkeznek meg hazánkba - az árak tekintetében a kiviteltől függően 45-50 000 forint körüli szintre számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés