Hirdetés

Egy párhuzamos univerzumban borg kocka is lehetett volna az Azza háza

A miénkben viszont egy ízlésesen jópofa pupillamágnes lett az ATX-es újonc, de a helytakarékosság vagy a visszafogott árcédula nem tartozik az erényei közé.

Megszokhattuk már, hogy az Azza időről időre a szokványostól eltérő dizájnú házakat mutat be, amelyeknek legfrissebb képviselője a Regis 902 névre keresztelt modell. A Mini-ITX, microATX és ATX formátumú alaplapokat fogadó, 7+3 bővítőhelyes megoldás egy 8 mm vastag alumínium állványon 45 fokos szögben megdöntött, arany-fekete kocka, ami a balján, tetején és az elején (sötétített) edzett üvegből készült paneleket visel, (és az utóbbi címezhető, végtelenített tükör effektes RGB-vel van ellátva), a másik két, eloxált alumínium oldala pedig tekintélyes méretű mesh betéteket kapott.

[+]

A beltérben 210 mm magas processzorhűtők, horizontálisan 336, vertikálisan 320 mm hosszú videokártyák, illetve egy 3,5, plusz két 2,5 hüvelykes háttértároló fér el, míg alkatrészeink hűvösen tartásáról legfeljebb öt ventilátor (egy 140 mm-es, PWM-es példány, továbbá egy hat légkavarót és hét ARGB-s eszközt dirigáló kontroller gyárilag jár a csomaghoz) vagy két, maximum 280 mm-es radiátor gondoskodhat. Érdemes megemlíteni, hogy e radiátorok – a szerelést könnyítendő – kivehető kereten ülnek meg, és az adattárakat rögzítő tálcák több helyre is felfogathatók.

[+]

A 610 mm magas, 481 mm széles és 529 mm mély, sztenderd ATX-es tápegységeket támogató kalyiba alul elhelyezkedő I/O részlegén két USB 3.0 és egy USB Type-C port szállásolta el magát a dupla 3,5 mm-es jack, no meg a power és LED gombok mellett. Az ízlést érintő kérdésektől eltekintve az Amazonon és Neweggen már listázott újdonság egyetlen zavaró hibája – a hátulsó légkavaró rácsozatán és a porszűrők hiányán kívül – az ára, ugyanis 400 dollárt kérnek érte. A piaci start várhatóan december 12-én esedékes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Azza

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés