Hirdetés

Igazi akváriummal kombinált számítógépház vergődött ki a MetalFish szákjából

Húzott Core i9-12900K CPU és ampertemető grafikus vezérlő hajtásakor talán a halászlé szervírozásával sem kell majd sokat vesződnünk.

A kínai székhelyű MetalFish egy olyan házkoncepcióval rukkolt elő, ami már sokunk fejében megfordult korábban, sőt, néhány igazán elvetemült jótét lélek bizonyosan meg is épített a sufni tövén.


[+]

A 290 mm magas, 370 mm széles és 250 mm mély, Mini-ITX, illetve microATX formátumú alaplapok elszállásolására felkészített, nemes egyszerűséggel Y2 névre hallgató géplak érdekessége, hogy a felső részét egy valódi, 5 mm-es falvastagságú, nagyjából 13 literes térfogatú akvárium képezi, amit egy 3 mm vastag akrillap választ el a hardvereinktől.


[+]

A 90 mm magas processzorhűtőket, 200/220 mm hosszú videokártyákat és egyetlen 2,5 hüvelykes meghajtót fogadó, két bővítőhelyes kalyiba többi burkolati eleme 1,5 mm vastag alumíniumból készült, és két USB 3.0 porttal meghintett frontjába (ami első blikkre az oldalsó panelnek tűnik) két 92 mm-es, fénydiódákkal megszórt ventilátort csavaroztak be gyárilag. A támogatott tápegység fajtája ugyancsak elüt a megszokottól, hiszen csak 1U-s vagy Flex ATX-es kivitelekben gondolkodnunk.


[+]

Az USB-s szivattyút/szűrőt/oxigenátort, valamint világítást dirigáló távirányítót egyaránt tartalmazó konstrukció tetején nem egy fogantyú, hanem egy fehéren pislákoló LED-sor található, hogy kopoltyús és fotoszintetizáló barátaink egészsége ne kezdjen idő előtt hanyatlani.


[+]

A zoológus palántákat, szabadúszó botanikusokat és zen mestereket célzó modellt mintegy 75 dollárnak, azaz körülbelül 29 000 forintnak megfelelő jüanért vesztegetik.

Előzmények

Hirdetés