Kiszivárgott az Intel VGA-kra vonatkozó útiterve

Az Alchemist kap idén egy frissítést, míg a Battlemage sorozat 2024-ben érkezik.

Az Intel az előző év márciusában mutatta be a mobil Arc termékcsalád első képviselőit, múlt nyáron pedig az Arc A380 is befutott, majd ezeket ősszel követte az asztali Arc A310 és A770, illetve Arc A750. Egyedül az Arc A580 hiányzik az előre beígért asztali modellek közül, de a RedGamingTech nevű YouTube csatorna által kiszivárogtatott útiterv szerint ez is befut az idei esztendő első negyedévében.


(forrás: RedGamingTech YouTube) [+]

Ráadásul a fenti képen látható adatok alapján idén még érkezik az Alchemist+ sorozat, ezen belül is a G20-as, illetve a G21-es kódnevű lapkákkal. Előbbire a harmadik, míg utóbbira a negyedik negyedéveben lehet számítani. Ezek a fejlesztések valószínűleg a meglévő lapkák ráncfelvarrásai, így főleg optimalizálásokat tartogathatnak.

Sokkal érdekesebb a Battlemage sorozat, amely 2024-ben futhat be. Elsőként a csúcsmodellnek számító BGM-G10 jöhet, és ez már egy új teljesítményszintet céloz meg, ahova az Intel még egyelőre nem nevez. A kisebbik dizájnnak számító BGM-G21 várhatóan leváltja a nagyobbik Alchemist lapkát. Mindkét új dizájn várhatóan a második negyedév során jelenhet meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés