Hirdetés

Kisméretű PMP család az Energy Sistemtől

Hirdetés

A hordozható multimédialejátszók univerzuma nagyjából most érkezett el abba a korszakába, amikor hirtelen mindenki észreveszi, hogy ki lehet harapni egy közepesebb darabot a tortából, ezért boldog-boldogtalan önti a termékeket a piacra. Ennek megfelelően ipari mennyiségű béna készülék is kelleti magát, ember legyen a talpán, aki kiszúrja a boltok polcain vagy a webshopokban az épkézlábabb darabokat.

Energy Sistem Energy 52 Touch
Energy Sistem Energy 52 Touch

Az Energy Sistem nevéhez fűződő Energy 52 Touch típusjelzésű készülék azonban pont ilyennek tűnik, legalábbis a technikai specifikációk alapján. Négy, nyolc és tizenhat gigabájt memóriával ellátott változatok érkeznek a gyártótól, 2,8 hüvelykes LCD érintőképernyővel megtámogatva. A gyártó gondolt azokra, akiknek ez nem elég, ezért egy kártyaolvasót is ráapplikált a készülékre, így akár plusz 32 gigával is megnövelhető a tárolókapacitás. Szereltek bele egy FM tunert is, ezáltal rádiózásra is alkalmas, a beépített mikrofon révén pedig diktafonként is használható.Található rajta egy TV kimenet, így a rajta tárolt tartalmakat tévén keresztül is lejátszhatóak.

Az Energy 52 Touch a videoformátumok közül az AVI (DivX, Xvid), FLV, RM és RMVB szabványokat támogatja, audio anyagok esetén az MP3, WMA és WAV kiterjesztésű fájlok jöhetnek szóba, illetve természetesen megbirkózik az JPEG fájlokkal is, így digitális képkeretként is tekinthetünk rá. Sajnos az akkumulátor tárolókapacitásáról nem szolgált bővebb információkkal a gyártó, azt viszont lehet tudni, hogy a négy gigás lejátszóért 87 dollárt kell fizetni, a nyolc gigabájtosért 103-at, míg a legnagyobb testvérért körülbelül 130 zöldhasút kell letenni a pultra.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés