Hirdetés

Hordozható multimédiás lejátszó Spanyolországból

Hirdetés

A hordozható multimédiás lejátszók ugyan egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, ám a túlnyomó többségük egyszerűen túl kicsi ahhoz, hogy lehetővé tegye DVD-k élvezhető lejátszását. Persze ott vannak még, a leginkább egy netbookra hasonlító, hagyományos kivitelű hordozható DVD lejátszók, ám ezek mára gyakorlatilag teljesen kikerültek a gyártók kínálatából.

Az Energy Sistem viszont ezt a vonalat erősíti az M2700 névre hallgató termékkel. Kijelzője a termékcsoportban szabványosnak tekinthető hét hüvelykes képátlóval bír, a filmekhez ideális 16:9 képarány mellett. A megjeleníthető pixelek számáról a spanyol vállalat annyit árult el, hogy nagyfelbontású képernyőről van szó, és ez elég idétlenül hangzik, amikor mindenki gőzerővel dobálózik a számokkal.

Az eszköz rendelkezik egy USB porttal, valamint egy sokoldalú kártyaolvasóval is, így a pendrive-okon vagy memóriakártyákon található filmeket, képeket és zenéket is képes lejátszani. Ez utóbbiak esetén a JPG formátum jöhet szóba, a zenék pedig MP3-ak és WMA-k lehetnek. Audiovizuális tartalmak esetén sem kényezteti a felhasználót a bőség zavara, hiszen MP4, DivX és XviD fájlok lejátszása biztosított, ennél azért már egy kínai garázscég PMP-je is többet tud.

Energy Sistem M2700
Energy Sistem M2700

Beépített sztereó hangfalakkal is rendelkezik az M2700, ám ezek teljesítményéről éppúgy nem árult el semmi konkrétumot a cég, mint az akkumulátor üzemidejéről. A DVD lejátszó elméletileg mindenféle médiával megbirkózik. A kimondottan pofás készülék még ebben a hónapban elérhető lesz, várhatóan 85 eurót kell majd érte fizetni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés