2019. augusztus 18., vasárnap

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Kipróbálható a VRMark béta verziója

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A VR tesztprogramot azok igényelhetik, akik már rendelkeznek a 3DMark fizetős verziójával.

A Futuremark még az év közepén jelentette be a VRMark érkezését, amely a vállalat VR tesztprogramja lesz. A megjelenés valamikor a következő év elején esedékes, de a cég az ünnepek miatt készült egy ajándékkal azok számára, akik korábban megvásárolták a 3DMarkot és rendelkeznek is VR headsettel. Ebből szempontból az alábbi oldalon található listában megtalálható az összes kompatibilis eszköz.


[+]

A VRMark béta verziója a fenti feltételek megvalósulása esetén a Steamről tölthető le. A felhasználónak a 3DMark program tulajdonságok menüjében a béták fülön engedélyezni kell a béta verziókhoz való hozzáférést, majd a "HappyHolidays" hozzáférési kódot megadva letölthetővé válik a "2016 UI & VRMark Preview" csomag. A letöltés után a teszt már indítható is, és a Futuremark várja is a visszajelzéseket.

A cég hangsúlyozza, hogy az egész csomag még béta, így ennek megfelelően kell kezelni, de tapasztalatgyűjtésre és hibakeresésre így is jó. Mindemellett a béta verzió csak az egyik készülő tesztet tartalmazza, így nem tekinthető teljesnek.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.