Hirdetés

Megérkezett az NZXT Z590-es alaplapja

Egy korrekt felszereltségű megoldásról van szó, ami nem szakít a vállalat dizájnt érintő hagyományaival.

Megjelent az NZXT legújabb inteles alaplapja, ami a már megszokott sémát követi a külcsínt illetően; bemutatkozik az ATX formátumú N7 Z590. A 12+2 fázisos Dr.MOS VRM-mel szerelt deszkát fémpáncél borítja, amelyet feketében és fehérben egyaránt választhatunk.

Így fest a csupasz deszka
Így fest a csupasz deszka [+]

A négy DDR4 DIMM slot legfeljebb 128 GB memóriát eszik meg, 4600 MHz-ig bezárólag, míg a különböző bővítőkártyáinkat egy x16-os PCI Express 4.0, egy x4-es sávszélességre vezetékezett x16-os, valamint három x1-es PCI Express 3.0-s sín várja. Háttértárolóink számára két M.2 2242/2260/2280 aljzat és 4 SATA port áll rendelkezésére, miközben a hálózati kapcsolatról egy Realtek RTL8125BG kontroller hajtotta, 2,5 gigabites Ethernet konnektor, illetve egy Intel AX210-es Wi-Fi 6E modul gondoskodik.

Itt már öltözködik a drága Itt már öltözködik a drága Itt már öltözködik a drága [+]

Természetesen az 5.2-es Bluetooth sem hiányzik a termékjellemzők listájáról, míg a hangkeltés feladata egy DAC-kal és Nichicon Gold kondenzátorokkal megtámogatott, nyolccsatornás Realtek ALC1220 hangkodekre hárul.

Teljes harci díszben Teljes harci díszben Teljes harci díszben [+]

A fixált hátlapi I/O panelen a két antenna, egy HDMI 2.0 kimenet, egy USB 3.2 Gen2x2 Type-C, három USB 3.2 Gen2 Type-A, négy USB 3.2 Gen1 Type-A és két USB 2.0 kapu, a fentebb már említett RJ-45 csatoló, egy optikai hangkimenet, öt 3,5 mm-es jack, továbbá egy Clear CMOS gomb bérelt magának szállást. Persze az előlapi Type-C tüskesor is kipipálható, csakúgy, mint a fedélzeti power és reset gombok, ami nyitott bench esetén bizonyosan jól fog jönni.


[+]

Az újdonság már megvásárolható státuszban leledzik, és 280 dollár kifizetése után kerülhet kosarunkból a gépházba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés