Woodcone hangfalas otthoni audió szett a JVC-től

Soundbarok, kompakt házimozi szettek, dokkolós All-in-One hangrendszerek ide vagy oda, úgy látszik, a mikrotornyok nem akarnak kimenni a divatból. A közelmúltban az Onkyo dobott piacra egy ilyen jellegű eszközt, most pedig egy másik japán cég, a JVC jelentkezett hasonlóval.

JVC EX-S1000
JVC EX-S1000

Az EX-S1000 típusjelzésű termék maximális teljesítménye 60 watt, ami a nagy számokkal dobálózó versenyzők mellett elsőre talán kicsit kevésnek tűnhet. Ám az az igazság, hogy egy normális termék esetében, otthoni használatra ennek elégnek kell lennie.

Optikai meghajtója megbirkózik a gyári, írt és újraírt CD-kel, illetve a DVD-k sem okoznak számára problémát. Az USB porton keresztül csatlakoztatott pendrive-on vagy merevlemezen tárolt MPEG-1/2 videók, MP3, WMA és WAV zeneszámok és JPG képek lejátszására is alkalmas. Nem spórolták ki belőle az AM/FM tunert sem, így rádiózni is lehet vele.

A JVC tíz éve dobta piacra első famembrános Woodcone hangsugárzóit, és a hagyományokat most sem törték meg, így e modellnél is ezeket a hangfalakat vetik be. A szintén saját fejlesztésű, K2 névre hallgató eljárás sem hiányzik belőle. Ez állítólag képes a legjobb minőségű hangot kihozni a forrásanyagból, kiszűrni a hibákat, zajokat, és teltebbé varázsolni a megszólalást. A termék japánban körülbelül 850 dollárnak megfelelő áron már kapható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés