Hirdetés

Kompakt mikro hifit épített a JVC

Hirdetés

Lassan egy évtizede, hogy a JVC bemutatta saját fejlesztésű Wood Cone névre hallgató, cseresznyefából készült membránokat használó technológiáját, amely szerintük minden másnál dúsabb, teltebb, gazdagabb megszólalást tesz lehetővé. Továbbra is rendületlenül bíznak az eljárásban, amit tökéletesen bizonyít, hogy februárban egy újabb ilyen eszközzel lépnek piacra.

JVC EX-S3
JVC EX-S3 [+]

Az EX-S3 széria négy színben érhető majd el, hiszen a természetes fát idéző tónus mellett bézs, barna és fekete változatai is a boltok polcaira kerülnek. Az Apple dokkolóval és CD meghajtóval ellátott, az átlagosnál némiképp laposabb (214 x 120 x 262 mm) központi egység 2,2 kilogrammot nyom, és az AM/FM tuner sem hiányzik belőle, azaz rádiózásra is alkalmas. A dobozában természetesen megtalálható a távirányító is, de ezen kívül egy ingyenesen letölthető alkalmazásnak hála, akár okostelefonról is vezérelhető.

Rendelkezik előzetesen beprogramozott equalizer beállításokkal, a hagyományos zenei CD-k mellett az MP3, WMA és WAV formátumú trackeket tartalmazó korongokkal is megbirkózik. Sőt ezek a fájlok akár az USB porton keresztül csatlakoztatott külső merevlemezről vagy pendrive-ról is eljutatthatóak médialejátszójára. A 2x30 wattos maximális kimeneti teljesítményt produkáló termék áráról a gyártó hivatalos információt nem árult el, de néhány japán tech oldal szerint körülbelül 450 dollárt kell majd érte fizetni.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés