Jó hangos, futurisztikus gettóblaszter a JVC-től

Hirdetés

A JVC-nél komoly hagyománya van a viszonylag nagy teljesítményű, hordozható audiolejátszóknak, hisz a masszív kivitelű RV-NB család lassan tíz éve kirobbanthatatlan a kínálatukból. Ezt a vonalat erősíti a most bemutatott S1-S is, ami azért a rokonoknál jóval letisztultabb, kifinomultabb dizájnt kapott.

JVC RV-S1-S
JVC RV-S1-S [+]

A kialakítás viszont azért olyan sokat nem változott, hiszen az Apple termékek fogadására képes dokkoló és a kezelőpanel ez esetben is a termék közepére került. A készülékre építettek két USB csatlakozót, azaz ezeken keresztül is eljuttathatóak rá zeneszámok, amelyek pihenhetnek PMP-n, vagy akár külső adattároló eszközön is. Beépített médialejátszója az MP3 és WMA kiterjesztésű fájlok megszólaltatását is biztosítja és az AM/FM tunert sem spórolták ki belőle, így rádiózásra is alkalmas, az integrált óra révén pedig akár ébresztőóraként is funkcionálhat.

A 61 centiméter hosszú, 26 centiméter vastag és 20 centiméter magas termék 6,3 kilogrammot nyom. A két 15 wattos hangsugárzó mellet építettek bele két darab 5 wattos mélynyomót is, azaz valószínűleg a mély hangok jobban szólalnak meg, mint egy átlagos, hasonló termék esetében. Az eszközből hiányzik a tölthető akkumulátor, viszont tíz darab C, azaz baby elemmel is működtethető, így nem szükséges a hálózati áramforráshoz csatlakoztatni. A készülék Japánban már megvásárolható 380 dolláros áron, és mivel a cégnek van hivatalos hazai képviselete, ezért van rá esély, hogy nálunk is a boltokba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés