TKL-es SteelSeries billentyűzet a 60 eurós árhatár alatt

A tavalyi év elején debütált, víznek és pornak hadat üzenő Apex 3-as kapott egy kompaktabb testvérmodellt.

Hirdetés

A SteelSeries egy újabb, játékosokat célzó billentyűzettel gyarapította portfólióját, ami a népszerű, numerikus pad nélküli TKL kivitel mellett kötelezte el magát; üdvözöljük köreinkben az Apex 3 TKL-t. A tasztatúra szexepilje, hogy csakúgy, mint teljes méretű rokona, a por és folyadékok ellen IP32-es védettséget élvez, így nem muszáj infarktust kapnunk, mikor véletlen indíttatásból úgy döntünk, hogy a cukorban gazdag frissítőnket belelocsoljuk a gomberdőbe. A dolog szépséghibája, hogy ezúttal az ABS kupakok alá nem mechanikus kapcsolók kerültek, ugyanis a gyártó újdonsága a gumidómos perifériák táborát erősíti – be kell vallanunk, az ollós dizájn kicsit jobban lázba hozott volna minket.

Akárhogy is, a dán vállalat 20 millió leütésnyi élettartamot garantál a meglehetősen halk, műanyagházas klaviatúra gombjaira, noha anti-ghosting tekintetében nem reklámozzák a 100 százalékos értéket, mindössze annyit jegyeznek meg, hogy a játékokban leggyakrabban használt billentyűkkel nem lesz problémánk. A médiavezérlőket az Insert/Delete/Home/End/Page Up/Page Down hatosfogatra helyezték, és a ketyere jobb felső sarkában egy kattintható görgőkapcsoló található, amivel kényelmesen állíthatjuk a hangerőt.


[+]

Természetesen a nyolczónás, 16,8 millió szín megjelenítésére képes RGB világítás sem maradhatott ki a receptből, a portéka alján pedig dőlésszöget szabályozó, kihajtható talpak, csúszásgátló gumitappancsok és egy háromállású kábelvezető csatorna figyelnek – a madzag nem harisnyázott, hanem klasszikus PVC. A szoftveres hátországot a cég centralizált platformja, a SteelSeries Engine jelenti, s ebben nem csupán a fényeket szinkronizálhatjuk más eszközeinkhez, de makrókat is felprogramozhatunk.


[+]

Az US ANSI, UK ISO, Nordic ISO, német, japán és francia kiosztásokkal elérhető termék dobozán egy 55 eurós összegről szóló árcédula néz velünk farkasszemet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés