Nyárra két új billentyűzettel gyarapodik a Roccat kínálata

Az AIMO fényorgonát viselő, "tüzes" jövevények egyike a membrános klubba váltott jegyet.

A Roccat két új, játékosokat célzó billentyűzettel frissítette fel portfólióját, ám a megszokottól eltérően az egyik nem mechanikus, hanem gumidómos kivitelt kapott. A fekete bárány a Magma nevet kapta, és 5 zónás, 10 LED-es, címezhető AIMO RGB világítással, illetve lecsatlakoztatható csuklótámasszal érkezik. Az érdekessége, hogy felső burkolati eleme áttetsző műanyagból készült, ami a fény terítésének feladatát látja el.


[+]

A lebegőgombos dizájnú ketyere 26KRO-s, így online ellenlábasaink dezintegrálásakor nem keseríti majd meg életünket egy-egy regisztrálatlan leütés, és az Easy-Shift[+] technológiának hála a dedikált gombbal – ami alapesetben a CapsLock – egy másodlagos funkcióréteget aktiválhatunk a WASD környékén. A médiavezérlőket a szokásos módon, billentyűkombinációkkal érhetjük el, az USB csatolóban végződő kábel pedig 1,8 méter hosszúra nőtt.


[+]

A négyféle kiosztással (német, amerikai, francia, norvég) gyártott, május 30-án debütáló eszköz árát 60 euróra lőtték be, ami valljuk be, nem igazán varázsolja kecsegtető alternatívává a modellt, hiszen ennyi pénzből már könnyűszerrel lehet találni belépőszintű mechanikus megoldásokat. A jótállás időtartama 2 év.

A második újdonság, az 1100 grammos Pyro, már lineáris, 4 mm-es úton járó, 2 mm-en aktuálódó TTC Red kapcsolókkal fedélzetén mutatkozik be, amelyek lenyomásához 45 grammos erőkifejtés szükségeltetik.


[+]

A top plate búcsút intett a plasztiknak és szálcsiszolt alumíniumból van, míg a hangerőszabályzó egy tekerőkapcsoló formájában teszi tiszteletét a numerikus pad felett, de ettől függetlenül ugyanazok az extrák, továbbá kiosztások sorakoznak a tasztatúra specifikációs listáján, mint szerényebb rokonának esetében.


[+]

A 26KRO helyett NKRO-nk lesz, a vezeték ismét 1,8 méteres, s bár az AIMO RGB ezúttal sem hiányzik, a zónák/fénydiódák számát illetően a brosúra nem bocsátkozik részletekbe. A garanciaidő, valamint a megjelenési dátum egyezik a Magmáéval, az árat azonban 100 euróban határozta meg a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés