Intel processzorokhoz készült mATX alaplap érkezik az MSI-től

Hirdetés

A Micro Star International első, DrMOS technológiával is felszerelt, microATX méretű alaplapját mutatta be a minap, amit G45M Digitalnak nevezett el. Az energiagazdálkodási funkció mellett felszerelték a GreenPower Active Phase Switching képességgel is, amivel további energia takarítható meg.

MSI G45M Digital
[+]

Az alaplap az Intel G45 és ICH10R chipkészletére épül, LGA775-ös foglalatú, két-, illetve négymagos processzorokat támogat, köztük a 45 nanométeres gyártástechnológiával készülteket is. Memóriát négy foglalatba lehet illeszteni, ami maximum 16 GB 800 MHz-es DDR2 modul lehet. Az északi hídba integrált Intel X4500HD grafikus processzor nemcsak jobb 3D-s teljesítményt biztosít elődeinél, hanem a Microsoft DirectX 10-zel és a Shader model 4.0-val is kompatibilis. Ezenkívül hardveresen képes gyorsítani a HD felbontású HD-DVD és Blu-ray videókat is, ennek megfelelően a terméket felszerelték HDCP-kompatibilis HDMI kimenettel, de ellátták DVI és D-Sub csatlakozóval is.

MSI G45M Digital
[+]

Az alaplapon egy tizenhatszoros PCI Express 2.0 sín is található, így különálló videokártyát is fogadhat, mellette egy egyszeres PCIe és két hagyományos PCI foglalat kapott helyet. A hátlapon hat USB 2.0 port, egy FireWire, egy eSATA, egy Gigabit Ethernet és egy PS/2 csatlakozó, valamint a HD audiokodek analóg és digitális kivezetései találhatóak. További FireWire és USB portok alaplapi kivezetések formájában vannak az alaplapon, a déli híd ezeken kívül egy floppy, egy PATA és hat SATA-300 portot is kiszolgál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés