Hirdetés

Láncba köthető házhűtő ventilátorok az In Win batyujából

Papíron eléggé korrekt légszállítást ígérnek az ARGB-s kezelésen átesett "gázóriások".

Az In Win bemutatott két új, önállóan, illetve tripla pakkban egyaránt megvásárolható, prémium kategóriába sorolt, 140 mm-es házhűtő ventilátort, a Saturn ASN140-et és a Jupiter AJ140-et. Mindkét siklócsapágyas típus címezhető ARGB világítással rendelkezik (az igényesebb fajtából), a Saturn áttetsző kerete pedig "csíkozott" textúrázást kapott, ami sajátos effekt kíséretében töri meg a rajta áthaladó fényt.

In Win Saturn ASN140 In Win Saturn ASN140 In Win Saturn ASN140 In Win Saturn ASN140 (forrás: In Win) [+]

A 3,24 wattot fogyasztó, 93,97 cfm légszállításra képes ASN140-es percenkénti fordulatszáma 500 és 1400 között szabályozható, miközben legfeljebb 1,73 mm-H2O statikus nyomásra és 36 dB-nyi zajterhelésre számíthatunk tőle. Az AJ140-es ugyanabban a fordulatszám-tartományban dolgozik, mint rokona, ám légszállításának zenitje 100,45 cfm, amihez maximum 1,56 mm-H2O statikus nyomás, és legrosszabb esetben 34 dB-es hangerő párosul.

In Win Jupiter AJ140 In Win Jupiter AJ140 In Win Jupiter AJ140 In Win Jupiter AJ140 (forrás: In Win) [+]

A kereteik peremén rezgéselnyelő gumírozást viselő újdonságok egyik szexepilje, hogy a kábelmenedzsmentet megkönnyítendő láncba köthetők (kompatibilisek egymással is), így összesen 6 példány lehet egyetlen "füzéren". Ha a hármas kiszereléseket vásároljuk meg, tartozékként egy ARGB One-Click kontrollert is előbányászhatunk a dobozból, így nem leszünk az alaplapi (vagy a Razer Chroma) RGB technológiákra korlátozva, mikor a LED-ek színeivel játszadozunk.

A hármas pakkok tartalma A hármas pakkok tartalma A hármas pakkok tartalma (forrás: In Win) [+]

A leendő árcédulákon szereplő összegekről egyelőre nem tudunk bővebben nyilatkozni, de a gyártót ismerve valószínűleg nem a költséghatékonyabbik szegmensbe érkeznek a légkavarók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés