Hirdetés

Pasztell színekben feszítenek az ID-Cooling ventilátorai

Nem éppen ipari a dizájn, de talán nem is baj, ha nem mindig akarjuk túlságosan komolyan venni magunkat.

Az ID-Cooling ismét kozmetikai jellegű kezelésre küldte a ZF-12025 névre hallgató, 120 mm-es házhűtő ventilátorát, hiszen a szóban forgó modell immár különböző pasztell színekben is elérhetővé válik. A választék babakék ("Baby Blue"), citromsárga ("Lemon Yellow"), mentazöld ("Mint Green"), illetve malacrózsaszín ("Piglet Pink") változatokban merül ki, és a gyermekjátékokat idéző színek nem csupán a légkavarók lapátjait és motorfedő kupakjait, de a kereteit is lefedik, miközben a fehér rezgéscsillapító gumibetétek, illetve a keretek belső peremén körbefutó fehér gyűrű némi kontraszttal szolgálnak az egyszeri szemlélődő számára.


(forrás: Cowcotland) [+]

A folyadékcsapágyas ventilátorok percenkénti fordulatszáma a PWM-es vezérlésnek köszönhetően 900 és 2000 között szabályozható, és legfeljebb 55,2 cfm-es légszállítást, 2,13 mmH2O statikus nyomást, valamint 33,5 dB-es zajterhelést várhatunk tőlük. Az ARGB ezúttal a feledés ösvényére lépett, helyette szimpla fehér LED-ek biztosítják a már-már elmaradhatatlan fényorgonát.


(forrás: Cowcotland) [+]

A jövevények darabára elvileg 13 dollár lesz, és az előrejelzés szerint június utolsó harmadában kezdik meg az értékesítésüket az Egyesült Államok területén. Említést érdemel még, hogy a gyártó tervei közt szerepelnek olyan hűtőbordák, radiátorok és kompakt vizes rendszerek is, melyek az új színsémákra fognak építkezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés