Hirdetés

Ígéretes házzal rukkolt elő a Kolink

A Phalanx nem csak tetszetős külsőt, de viszonylag nagy belteret és hatásosnak tűnő hűtési lehetőségeket kapott.

Hirdetés

A Phalanx személyében a Kolink legújabb házát köszönthetjük, ami első pillantásra egész szépnek tűnik. Az 510 x 445 x 210 milliméteres miditorony főleg acélból készült, de a rácsozott előlapra jutott némi szálcsiszolt alumínium is, míg a bal oldalán egy méretes ablakot találunk, ami a tápegységet fogadó alsó kamra tetejénél kezdődik. Érdekes módon ezt az üveglapot nem szimplán felcsavarozták, hanem két zsanér segítségével rögzítették, így egyszerűen nyithatóvá tették azt. Az üresen 6,9 kilogramm tömegű gépházba legfeljebb E-ATX méretű alaplapot lehet beszerelni, az ebbe csatlakoztatandó kábelek elvezetéséről pedig nem több kicsi, hanem egy nagyobb nyílás gondoskodik az alaplaptálcán.


[+]

Ventilátorból összesen négy darabot kapunk vásárláskor, ezek mindegyike 140 mm átmérőjű, és színes világítással lettek felszerelve, amit a beépített RGB kontroller segítségével alaplapról is vezérelhetünk, ha nem lenne elég a reset gomb nyomkodásával elérhető néhány effekt. Ha nem lenne elég ez a hűtési teljesítmény, lehetőségünk van további 3 ventilátor beszerelésére a ház tetején, emellett dönthetünk a vízhűtés mellett is, radiátorból előre és fentre 280, hátra pedig 120 mm hosszú példányokat telepíthetünk. A szennyeződések bejutását a három oldalra mágnesen rögzített porszűrők akadályozzák meg.


[+]

Adattárolóból 2-2 3,5 és 2,5 hüvelyk méretű modelleknek alakítottak ki helyet a tervezők, bővítőkártyából pedig maximum 7 darabot használhatunk, ennyi kivágás található ugyanis a hátoldalon. A grafikus kártya hosszát tekintve 370 mm a limit, míg a processzorhűtő magasságának felső határa 160 milliméter. Az I/O panelnek a ház tetején jutott hely, a reset és a bekapcsológomb mellett különálló jack, egy USB 3.0 és kettő USB 2.0 csatlakozók sorakoznak – egy Type-C talán még beleférhetett volna.


[+]

A Kolink Phalanx már megrendelhető, fizetésnél 80 eurót kell a kasszánál hagynunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés