Hirdetés

Újabb olcsó ház a Sharkoontól

A VG7-W a gyártó szerint a szellőzés, a jó megjelenés és az alacsony ár tökéletes kombinációja.

A két héttel ezelőtti VG6-W után újabb alacsony árkategóriás házat mutatott be a Sharkoon a VG7-W személyében. A 459 x 200 x 430 milliméteres dimenziókkal megáldott miditorony maximum ATX formátumú alaplapok fogadására lett felkészítve, amelybe összesen hat bővítőkártyát tehetünk, amik legfeljebb 375 mm hosszúak lehetnek, a processzorhűtő magasságának felső határát pedig 165 milliméternél húzták meg. Az egyszerű fekete gépház oldalán egy akril ablak biztosít rálátást az egykamrás beltérre.


[+]

Az előlap a sokak által szidott egybefüggő helyett rácsos kialakítást kapott, mögötte pedig kettő darab 120 mm átmérőjű ventilátor dolgozik, ezeket egy további légkavaró egészíti ki a hátoldalon. A lapátok körül természetesen ott figyel a LED-es világítás, vásárláskor választhatunk piros, kék, zöld és RGB-s variációk közül. A színes verzió esetében lehetőségünk van az alaplapi csatlakozás, és az ezzel járó nagyobb szabadság mellett dönteni, azonban a többi színnél be kell érnünk a 14 előre beállított effekttel. Szintén egyre többen teszik szóvá az 5,25 hüvelykes meghajtóhely hiányát, a VG7-W esetében jó hír, hogy ez sem maradt el. Adattárolók szempontjából valószínűleg egy otthoni felhasználó sem fog panaszkodni, hiszen a mérnökök három darab 3,5 és négy darab 2,5 hüvelykes darab számára alakítottak ki helyet.


[+]

A ház első oldalának tetején sorakoznak az előlapi kivezetések, név szerint kettő USB 3.0 és a különálló jack csatlakozók. A Sharkoon VG7-W már felkerült a virtuális boltok polcaira, az egyszínű világítással ellátott modellekért 45, míg az RGB-s verzióért 55 eurót kell kifizetnünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés