IFA 2018: kreátor notebook az MSI-nél

A vékony és combos hardverrel szerelt P65 Creatort a digitális tartalomgyártásra szánja a cég.

NVIDIA Max-Q technológiára és erős Intel processzorra épülő notebookot láttunk már többet is, ezek általában a jól hordozhatónak szánt gamer kategóriát célozzák, a P65 Creator esetében azonban az MSI ugyanezen építőelemekből egy tartalomgyártásra optimalizált gépet állított össze.


[+]

Tegyük hozzá, hogy nem volt igazán nehéz dolga, hiszen a GS65 Stealth Thin notebookot látjuk tulajdonképpen viszont, fekete helyett azonban ezüst vagy fehér színbe öltöztetve. Belül nyolcadik generációs Core i7 processzort, két SO-DIMM foglalatban legfeljebb 64 GB memóriát, illetve két M.2 csatolóba elosztott tárolórendszert találunk, a grafikus feladatokat pedig a GeForce GTX 1070 Max-Q, 1060 Max-Q, illetve a legolcsóbb konfigurációban egy 1050 Ti láthatja el. A kép megjelenítésre egy 15,6”-es, Full HD felbontású IPS panel szolgál, a csúcsmodellként szolgáló, limitált fehér kiadás esetében 144 Hz-es frissítéssel.


[+]

Az 1,9 kg tömegű, 358 x 248 x 18 mm-es notebook oldalaira négy USB 3.1 Gen1 csatlakozó fért, amelyek közül az olcsóbb modelleknél egy Type-C, a legdrágább változatban viszont két USB 3.1 Gen1 mellett egy Thunderbolt 3 és egy Gen2 változatot kapunk. Ezenfelül adott még a gigabites LAN, a HDMI és a mini Displayport is. A P65 Creator érkezését októberre ígéri az MSI, az ára 1700 euróról indulhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés