Hirdetés

Hatodik generációjához ért a Corsair Carbide SPEC sorozata

Az új házakat az alacsonyabb árkategóriába szánja a gyártó, átlagos tulajdonságai ellenére akár még sikeresek is lehetnek.

A Carbide sorozatba érkező miditorony legfeljebb ATX szabványig képes alaplapokat fogadni, amit az 523 x 296 x 553 mm-es méreteit tekintve már sejteni is lehetett. A 7,8 kg tömegű gépház nagy része acélból készült, de persze az edzett üveg oldallap sem maradhatott ki. A választható fekete és fehér alapszín között nem fogunk elveszni, de jó hír, hogy ezt bármikor feldobhatjuk az előlapon található, világító sávok segítségével. A fények vezérlésére dedikált kapcsolókat is kapunk, amikkel gyorsan válthatunk a 7 szín, 3 sebesség és 7 effekt közül.

Corsair Carbide SPEC-06
Corsair Carbide SPEC-06 [+]

Bővítőkártyából összesen 7 darabot tudunk beszuszakolni, ezek között akár 370 milliméter hosszú videokártyák is lehetnek, ezt a felvágósabbak függőlegesen, közvetlenül az üveg mögé is tehetik. A harmadik dimenziót a legfeljebb 170 milliméter magas processzorhűtővel tölthetjük ki, a légszállítást pedig elősegíthetjük még további 6 darab, egyenként 12 centiméteres ventilátorral. A vízhűtés szerelmesei is megtalálják a helyüket, előre 360, a hátoldalra 120, míg a tető alá maximum 240 milliméteres radiátorok szerelhetők.

Corsair Carbide SPEC-06
Corsair Carbide SPEC-06 [+]

Szemből nézve a miditorony jobb oldalán kaphatnak helyet a 2,5 hüvelykes meghajtók függőlegesen felszerelve, a két 3,5 hüvelykes meghajtót pedig a legfeljebb 180 milliméteres ATX táp elé, a gépház alsó szekciójában helyezhetjük el, egymás fölé, ezt az egész részt pedig elrejthetjük egy – a ház színéhez passzoló – takarólemezzel. Az I/O panel a ház tetején található, ez foglalja magában a 2 darab USB 3.0 és a dupla jack csatlakozót.

A Corsair Carbide SPEC-06 RGB már elérhető, az RGB verzióért 95 dollárt, míg a csak egyszínű fényekkel felszerelt változatért 85 dollárt kérnek. Az árakba beletartozik a 2 év gyártói garancia.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés