Hirdetés

Mindenféle színű és típusú kábel a Corsairtől

A cég a több színben elérhető belső vezetékeken kívül új hűtőpasztával is előrukkolt.

Rengeteg gépházat találhatunk a Corsair termékpalettáján, azonban még a legszebb, legigényesebben összeválogatott alkatrészekből felépített konfigurációt is elronthatja egy-egy csúnya vezeték, ezért a tökéletes megjelenéshez nem árt ezek kiválasztására is több időt szánni. A gyártó kínálatában mostantól elérhetővé vált több, különböző színekben elérhető kábelcsomag, így már a bent kígyózó madzagok is gépünk színvilágához passzoló árnyalatokban pompázhatnak.

Premium Individually Sleeved PSU Cables Pro
Premium Individually Sleeved PSU Cables Pro [+]

A moduláris tápegységekhez általában fekete, harisnyázott kábeleket adnak tartozékként, akinek ez nem lenne elég, az mostantól utólag bevásárolhat a fekete és fehér mellett piros, kék, valamint ezek kombinációjában tündöklő tápkábelekből is. Kétféle csomagból választhatunk, a Starter Kit egy-egy 24-pines és egy 12 voltos ATX kábel mellett kettő darab szimpla PCIe kábelt tartalmaz, a Pro Kit ezek mellett kiegészül kettő darab dupla PCIe, kettő SATA és kettő molex vezetékkel is, ráadásként pedig a 12 voltos példányból is kapunk plusz egy darabbal. Mindkét csomag a Corsair HX és RM szériás, Type 4 moduláris tápegységeivel kompatibilis, vételáruk pedig 70, illetve 110 dollár.

Premium Sleeved Front Panel Extension Kit
Premium Sleeved Front Panel Extension Kit [+]

Akinek volt már problémája a számítógépház viszonylag rövid, előlapi gombokhoz, LED-ekhez és csatlakozókhoz tartozó vezetékekkel, annak jó hír, hogy 30 dollár ellenében beszerezhet egy 30 centiméter hosszú toldatokat tartalmazó csomagot, melyek hozzájárulhatnak az igényes kábelmenedzsmenthez, a négyféle választható szín pedig a látványon dobhat nagyot. Utóbbi igaz a szintén most érkező, 6 Gbps sebességre képes SATA kábelekre is, esetükben nem csak arról dönthetünk, hogy 30 vagy 60 cm hosszúak legyenek, de kérhetünk akár 90 fokban elforgatott csatlakozóban végződő verziót is. Ennek ára hossztól és kiviteltől függetlenül 10 dollár.

Premium Sleeved SATA 6Gbps 30cm 90° Connector Cable
Premium Sleeved SATA 6Gbps 30cm 90° Connector Cable [+]

Több Corsair háznál, például a Carbide 275R-nél is lehetőség van a grafikus kártya vertikális elhelyezésére, azonban az ehhez szükséges risert nem mellékelik tartozékként, hanem külön kell megvásárolni. A gyártó webshopjába bekerült egy 300 mm hosszú, x16-os sávszélességű PCIe 3.0 riser, amiért 60 dollárt kell a pénztárnál hagynunk.

Premium PCIe 3.0 x16 Extension Cable 300mm
Premium PCIe 3.0 x16 Extension Cable 300mm [+]

Ehhez képest szinte ingyen van TM30 jelölésű, cink-oxid alapú hűtőpasztája, mely alacsony viszkozitásának köszönhetően jobban kitölti a felületek közötti réseket, így biztosítva a minél jobb hővezetést.

TM30
TM30 [+]

Az újdonságok a mai naptól elérhetőek a Corsair online áruházában és kereskedelmi partnereinél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés