Hirdetés

Komoly tárhelykapacitással szolgál a Jonsbo ITX-es kockaháza

A kínai vállalat hat tárolót fogadó, kompakt újoncából ízléses alternatíva kerekedhet mondjuk otthoni fájlszerverhez, épített NAS-hoz.

A kellemes anyaghasználatáról és visszafogott dizájnjáról ismert Jonsbo egy új Mini-ITX-es házat mutatott be, amelyet egyaránt lehet fektetve és állítva használni. A 217 mm magas, 170 mm széles és 354 mm mély, egy bővítőhelyes újdonság nemes egyszerűséggel az N1 nevet kapta, és 1 mm vastag acélból készült váza egyben kihúzható a 3 mm vastagságú alumínium burkolatból.


[+]

A processzorhűtők 70 mm-es magasságig, az alacsony profilú videokártyák 185 mm-es hosszúságig férnek el a géplak belsejében, de a beépíthető adattárak tekintetében már érdekesebb a helyzet, ugyanis a magányos 2,5 hüvelykes megoldáson kívül nem kevesebb, mint öt 3,5 hüvelykes meghajtó számára van bent hely kihúzható fiókok formájában.


[+]

A méretek fényében nem meglepő, hogy a tápegységeket illetően az SFX-es modellekre leszünk korlátozva, míg alkatrészeinkre egy gyárilag mellékelt, 140 mm-es ventilátor fújja a levegőt. A 3,8 kilogrammos apróság I/O részlegén egy USB Type-C csatlakozó és egy USB 3.0 konnektor fogja közre a 3,5 mm-es kombójacket. A termék elvileg 110 dolláros árcédulát visel a dobozán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés