Hirdetés

Állítva és fektetve is használható házzal bővült a Jonsbo V szériája

A kínaiak új, V11 névre hallgató modellje Mini-ITX méretű alaplapok mellett vízhűtés fogadására is képes.

A Jonsbo nemrég lerántotta a leplet legújabb, V11 névre keresztelt, Mini-ITX-es alaplapokat fogadó gépházáról. A 217 x 170 x 353 mm kiterjedésű, 3,6 kg tömegű eszköz acél vázra épül, kívülről pedig 2,5 mm vastag alumíniumlemezekkel burkolták be, ami az ezüst és a fekete színű modell esetében is elegáns megjelenést ad az egyébként sem túlcsicsázott háznak.


[+]

A V11-ben mindössze egyetlen olyan hely van, ahová ventilátort vagy AIO vízhűtéshez tartozó radiátort tudunk szerelni maximum 140 milliméteres méretig, méghozzá az előlap mögött, a processzorhűtő magasságára vonatkozó 70 milliméteres limit miatt pedig erősen ajánlott is egy vizes egység beszerzése, már amennyiben erős konfigurációt építenénk a házba, hiszen az ennél alacsonyabb léghűtők nem a leghatékonyabb megoldások közé tartoznak, ha egy csúcsprocesszor lehűtéséről van szó.


[+]

PCI Express bővítőkártyahelyből hármat alakítottak ki a mérnökök, ahová legfeljebb 330 mm hosszú grafikus kártyát tudunk szerelni, de ez az érték természetesen első ventilátort vagy radiátort használva kevesebb is lehet. Tápegységből kizárólag SFX formátumú példányokat képes fogadni a ház, azokat is maximum 140 milliméteres hosszúságig, míg az elterjedtebb adattároló formátumok közül a 2,5 hüvelykes támogatott, ezekből legfeljebb kettőt tudunk használni.


[+]

Az egy-egy jack, USB 3.1 Type-C és USB 3.0 Type-A kivezetéssel rendelkező Jonsbo V11 vételára, illetve piacra kerülésének pontos időpontja egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés