Hirdetés

Vadító színekben feszít a Cooler Master népszerű, ITX-es háza

Az NR200P kuckó friss festései igen gusztusosra sikerültek.

A Cooler Master hamarosan útjára indítja a már egy ideje piacon lévő, MasterBox NR200P típusjelű házának négy újabb variánsát NR200P Color néven, amelyek egy Redditen megejtett közvélemény-kutatás eredményeként kapott színekben igyekeznek magukra felhívni a potenciális vásárlók figyelmét.

[+]

Hirdetés

Az immár sötétlilában (Nightshade Purple), türkizben (Caribbean Blue), narancssárgában (Sunset Orange) és világos rózsaszínben (Flamingo Pink) is feszítő, Mini-ITX és Mini-DTX formátumú deszkákat fogadó, 3+2 bővítőhelyes géplakok specifikációi mit sem változtak, és csakúgy, mint eddig, gazdagon perforált acél vagy edzett üvegből készült oldallapokkal egyaránt választhatók (elvileg mindkettő benne lesz a dobozban). A monotonitás elkerülése végett a lila és sárga modellek fekete, a kék és rózsaszín változatok pedig fehér alaplapi tálcával, bal oldali radiátorkerettel, hátlapi takarólemezekkel valamint (leszedhető) talpakkal érkeznek.

[+]

A kompakt megoldások a teli oldalas verziónál 155, az üvegesnél 153 mm magas processzorhűtőknek, 330 mm hosszú videokártyáknak, illetve (előre beépíthető) SFX/SFX-L-es tápegységeknek adhatnak otthont, mialatt alkatrészeinkre legfeljebb hét ventilátor fújhatja a levegőt. Tartozékként felülre még a gyárban becsavaroztak két 120 mm-es, szabályozható fordulatszámú (650-1800 rpm) SickleFlow légkavarót, de persze radiátorokból sem feltétlenül muszáj beérnünk háromnál kevesebbel, ráadásul oldalra egy 280 mm-es példány is bepasszintható, ha nem élünk a mellékelt PCI Express 3.0-s riser kábel adta, vertikális orientációjú grafikus vezérlő lehetőségével.

[+]

A tervezők nem csak az AIO-k, hanem az épített vízhűtések tulajdonosaira szintúgy gondoltak, ugyanis az alsó és oldalsó radiátorok mentén egy-egy pumpának találhatunk előkészített helyet.

[+]

A támogatott háttértárolók tekintetében sem áll rosszul az NR200P szénája, hiszen egy 2,5 és egy 3,5, illetve még egy 2,5/3,5 hüvelykes meghajtót állíthatunk csatasorba a négy (de a panorámás kivitel esetében három) porszűrővel védett beltérben. A szerelés megkönnyítésének érdekében a kalyibák teljesen vázra csupaszíthatók, miközben a tetőlemez elejére biggyesztett I/O szigeten két USB 3.2 Gen 1 Type-A csatlakozó és egy 3,5 mm-es jack fogja közre a bekapcsológombot.


[+]

A 292 mm magas, 185 mm széles és 376 mm mély, 18,25 literes térfogatú újdonságok 110 eurós áron már előrendelhetők, de a tényleges megjelenés várhatóan július 31-én esedékes. A garancia 2 éves időtartamra szól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés