Hirdetés

2018. szeptember 25., kedd

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Kivégzi a Harmony Linket a Logitech

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Mármint nem csak a terméktámogatást, hanem úgy konkrétan az eladott eszközökből is asztali díszt csinálnak.

A Logitech váratlanul tudatta a Harmony Linket használó ügyfeleivel, hogy a termék használhatatlanná válik a következő évben, egészen pontosan március 16-tól. A cég erről egy elektronikus levelet küldött minden érintettnek, amit természetesen nem fogadott jól a közösség.

Hirdetés

Maga a Harmony Link egy igen koros megoldás, hiszen még 2011-ben jelent meg, és ilyen távon már jellemző a gyártókra, hogy a terméktámogatást visszafogják. Ez még magyarázható döntés lehetne, de a Logitech úgy döntött, hogy konkrétan az említett eszköz működését akadályozzák meg a megjelölt céldátumtól számítva. A vállalat azt is közölte az érintettekkel, hogy ha bárkinek még garanciás a Harmony Linkje, akkor ingyen cserélik egy modernebb Harmony Hubra, más esetben viszont csak egy 35%-os kedvezményt tudnak felajánlani az újabb eszközre vonatkozóan.

A Logitech egyébként megmagyarázta, hogy miért nyúlnak ehhez a drasztikus lépéshez. Állításuk szerint a Harmony Linkre vonatkozóan egy hitelesítést tartalmazó licenc lejár az említett dátumon, és ez nem kerül megújításra, mivel a cég a továbbiakban a Harmony Hub kiszolgálására fog koncentrálni.

A felhasználók egy része elégedetlen a döntéssel, aminek hangot adnak a Redditen, illetve a Logitech fórumán. Jelenleg már a csoportos per lehetősége is felmerült. Sajnos ennél több információ nem áll rendelkezésre, így egyelőre a Logitech eredeti közleménye számít hivatalos álláspontnak.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.