Hama blog: uRage Exodus² billentyűzet

Óriási termékkínálatában a Hama külön márka alá gyűjtötte számítógépes játékosokat célzó termékeit. A három karomnyomos emblémával ellátott uRage termékek közül többet bemutattunk és kipróbáltunk már korábban. A legújabb jövevény az Exodus² nevet kapta, és aki figyelemmel kíséri blogunkat, könnyedén kitalálhatja, hogy egy billentyűzetről, méghozzá az Exodus továbbfejlesztéséről van szó.

Ahogy a gemer szócskával illetett megoldásokra általában jellemző, az Exodus² klaviatúra a szokásosnál agresszívebb megjelenésű darab. Fekete burkolatát az uRage márka kék kiegészítőivel dobták fel; ilyen színben pompáznak a játékhoz leggyakrabban használt gombok, vagyis a WASD és kurzormozgatók négyese. Akinek viszont nem tetszik ez a különbözőség, a dobozban talál fekete kupakokat és a szerelésüket segítő eszközt is.

Visszaköszön a kék szín a csuklótámaszt középen megtörő beugrásban, ráadásul ez a betét világít is. Természetesen az uRage Exodus² vezetékes, USB konnektorral csatlakozik a számítógéphez, és ellátták a játéknál különösen fontos anti-ghosting technológiával. Sajnos azt nem tudjuk, egyidejűleg hány billentyű nyomható le a kritikus részein, ajánlott fogyasztói árát viszont ismerjük: 7490 forint. Ha pedig alaposan szétnézünk a piacon, olcsóbban is rátalálhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények