Hama blog: uRage Xplode Essential headset

A Hama termékpalettáján külön családot alkotnak a játékosoknak szánt eszközök. A három karomnyom emblémás uRage termékek közül többet bemutattunk már, néhányat ki is próbáltunk. Ezúttal a legfrissebb headset, az Xplode Essential kerül terítékre.

A kisebb modellek közé tartozik, tehát fülpárnái a fülkagylóra ülnek fel. Zárt rendszerű, így elsősorban basszusokban lesz erős, és a nyári kánikulában valószínűleg időnként szellőztetést igényel majd. A szövetből készült fejpántot állítható fémdrótos megoldással kapcsolták a hangszórókhoz, vagyis könnyedén a fejmérethez állítható. A rugalmas szárra helyezett mikrofonhoz némító gombot kapunk a 2,5 méteres vezetéken, amit hangerőszabályzóval is elláttak. A vezeték és a mikrofon is a bal fülkagylóból indul ki.

Az Essential modellek az uRage családon belül rendszerint az alapvető, olcsóbb modelleket jelölik, nincs ez másképp az Xplode headsetnél sem. Ajánlott fogyasztói ára egész kellemes, mindössze 4490 forint, ráadásul a webboltokban szétnézve még ennél olcsóbban is megtalálhatjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

  • Hama blog: uRage Reaper headset

    Kipróbáltuk a Hama gamer márkájának legújabb, 7.1-es hangzást biztosító fejhallgató-mikrofon kombinációját.

Előzmények