Hirdetés

Hagyományos formában elmarad a 2021-re tervezett CES

Helyette egy online rendezvényt kapunk, így a cégek azért előállhatnak a bejelentéseikkel.

Hirdetés

Az új koronavírus-járvány miatt sorra adták be a derekukat idén a híresebb rendezvények, köztük az MWC, az E3, a Photokina, illetve a Computex. A COVID-19 ugyanakkor nem úgy néz ki, hogy megadja magát, legalábbis az Egyesült Államokban semmiképpen, és arra is kicsi az esély, hogy még az idén megkezdődhet a vakcináció.

Sokan már ma is azzal számolnak, hogy a járvány kisebb-nagyobb hullámokban visszatér, amíg a védőoltást nem sikerült eléggé széles körben elterjeszteni, így a CTA bejelentette, hogy a következő év elejére tervezett CES 2021-et törlik, pontosabban átalakítják online formájúvá. A szervezők szerint egyelőre nem látják annak a lehetőségét, hogy az egymással jellemzően személyesen üzletelő, akár több tízezer ember biztonságban lehessen Las Vegasban. Az efféle rendezvények kifejezetten jó táptalajai az új koronavírusnak, ráadásul itt a világ minden tájáról érkeznének látogatók, és mindez a COVID-19-re jellemző, kifejezetten hosszú inkubációs idő miatt aránytalanul nagy kockázat lenne.

A jó hír, hogy a döntést igen korán hozták meg, így a partnereknek bőven van idejük felkészülni arra, hogy egy jól felépített, online sugárzott rendezvényt láthassunk.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények

Hirdetés