Hirdetés

CES 2021: Közel 20 órás üzemidőt ígér az LG az idei Gram modellek esetében

A dél-koreai gyártó összesen öt új, viszonylag könnyű gépet dob majd piacra.

Hirdetés

Az LG még a napokban kezdődő, virtuális CES előtt megszellőztette az idei Gram széria néhány fontosabb tulajdonságát. Konkrét specifikációkat persze még nem árultak el, az azonban biztos, hogy összesen öt új modell kerül majd bemutatásra, egy-egy hagyományos kialakítású 14, 16 és 17 hüvelykes verzió, illetve előbbi kettő 2-az-1-ben kiadása.


[+]

Az új gépek közös tulajdonságai közé tartozik a 11. generációs Intel Core processzorok, valamint a modelltől függően Iris Xe vagy UHD Graphics integrált vezérlők használata, a maximum 16 GB RAM, illetve az immár 16:10-es képarányú beépített monitor – utóbbi tavaly még csak a 17 hüvelykes modell kiváltsága volt. A tervezők megnövelték a billentyűzet és a touchpad méretét, a tömeg viszont továbbra is alacsonyan maradt, a hagyományos kialakítású modellek mérettől függően 998, 1188, illetve 1351 grammot nyomnak a mérlegen. Mindegyik verzió megkapta az Intel nemrégiben bevezetett Evo plecsnijét, amelynek feltételei közé tartozik például a legalább 9 órás üzemidő, az új Gramok pedig ennek nemhogy megfelelnek, de a 16 és 17 hüvelykes modellek 19,5 órát is képesek lesznek hozni – legalábbis a gyártó ezt ígéri, a valós érték természetesen a használat függvényében változhat.


[+]

A beépített ujjlenyomat-olvasó és a 2-az-1-ben verziók esetében a Wacom AES 2.0 stylusok támogatottsága szintén biztosra vehető, további információk (beleértve például az árazást is) viszont majd csak a CES-en látnak napvilágot.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés