Hirdetés

Időzítésben igencsak pengék lesznek a G.Skill új Royal Neo memóriái

A jövő hónapban 32, 48, 64 és 96 GB-os csomagok jönnek, CL 30 alatti specifikációkkal.

A G.Skill ismét megszaporítja a Royal szériás DDR5 memóriáinak portfólióját, és az újdonságok a kifejezetten alacsony időzítéseikkel tűnnek ki a sorból.

Hirdetés

A legfrissebb, augusztus folyamán debütáló, AMD EXPO profilokkal konfigurált Trident Z5 Royal Neo RAM-ok 6000 MHz-es effektív órajelre lesznek hitelesítve, és négyféle kétcsatornás készletben fogják bevenni az üzletek polcait. A 2x16, illetve 2x32 GB-os kiteket CL 28-36-36-96-os, a 2x24, valamint 2x48 GB-os pakkokat pedig CL 28-38-38-96-os primér késleltetésekre hangolják, de az alapértelmezett üzemi feszültségekről egyelőre nem nyilatkozik a sajtóanyag.


[+]

Az ezüstben és aranyban feszítő, tükörpolírozott alumíniumbordázatok a termékcsalád megszokott dizájnnyelvét "beszélik", és a tetejükről természetesen nem hiányzik a kristályszerű diffúzor sem, ami alatt a cég Trident Z Lighting Control alkalmazásával vagy az elterjedtebb alaplapi címzési technológiákkal testreszabható LED-ek pislákolnak.

Az árképzésről még nem szól a fáma, de azt biztosra vehetjük, hogy igen mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, ha vásárlásra adjuk a fejünket.

Hirdetés

Technológia és kikapcsolódás: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja vendégeit, így akár a Prohardver közönségét a Normafa Rendezvényházba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés