Gondok vannak az új Macbook Airrel

Hirdetés

Az Apple nagyjából két hete mutatta be a 2013-as Macbook Air termékeket. A vékony mobil masinák jól vizsgáztak a teszteken, de nem minden helyzetben működnek megfelelően. Számos felhasználó jelezte, hogy a Wi-Fi vezérlővel valami nincs rendben, ugyanis pár perccel a csatlakozás után a Wi-Fi egyszerűen eldobja a jelet, és csak egy újraindítással lehet a gondot helyrehozni. Emellett az IEEE 802.11ac-s kapcsolat sebessége sem jó, hiszen jellemző, hogy az elméletben lehetséges tempó felét hozza a gyakorlatban.

Az Apple szerencsére figyel a gondra, így a cég feltételezi, hogy nem a vásárlók fogják rosszul a masinát. Annyi bizonyos, hogy furcsamód nem mindegyik termék küzd gondokkal, így az Egyesült Államokban a hivatalos kereskedések kicserélik a nemrég vásárolt, Wi-Fi problémával küzdő Macbook Air gépeket egy újra, ami remélhetőleg jól fog működni. A hibásnak vélt termékek egyenesen az Apple-höz mennek, hogy kiderüljön mi a gond forrása.


(forrás: 9to5Mac) [+]

Fontos kiemelni, hogy az Apple hivatalosan nem ismeri el a hiba létezését. Ez tulajdonképpen érthető, hiszen előbb érdemes kielemezni a helyzetet, majd azután nyilatkozni. Mivel a problémás Macbook Aireket a cég cseréli, így alapvetően a felhasználók is jól járnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés