Nácivadászathoz való a legfrissebb GeForce driver gyorsjavítása

A 388.10-es meghajtó stabilitási és más kisebb problémákat old meg a Wolfenstein II: The New Colossus című játék futtatásánál.

Az NVIDIA a hét elején adta ki a 388.00-s WHQL meghajtót, amihez most megérkezett egy gyorsjavítás. Bár ez utóbbi nem pont hibát javít, a besorolása így is Hotfix és a 388.10-es verziószámot viseli. Az eszközillesztő egy frissített profilt tartalmaz a nácikban dúskáló Wolfenstein II: The New Colossus című játékhoz, amely korrigálja a Kepler architektúrájú GPU-k komolyabb stabilitásproblémáit. Mindezek mellett megtudtuk, hogy a Maxwell és Pascal architektúrájú hardverekhez is nagyon ajánlott telepíteni, ugyanis az eredeti profil ezeknél sem működik makulátlanul, kisebb futtatási hibákat okozva.

Hirdetés

A megújított Wolfenstein II: The New Colossus profillal frissített Vulkan implementáció a következő héten kerül kiadásra WHQL aláírású csomagban, de ha valakit ennek a hiánya nem zavar, akkor nyugodtan használhatja a mostani, gyártói aláírású verziót. Már csak azért is, mert a fejlesztők a jobb stabilitás elérése érdekében mindenképpen ezt ajánlják.

Az új, 388.10-es csomag a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000, illetve a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0527-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver a megfelelő operációs rendszerre az alábbi oldalról tölthető le.

Előzmények

Hirdetés