Betárazott a Destiny 2-re a GeForce driver

A WHQL minősítésű, 388.00-s meghajtó az Assassin's Creed: Origins című alkotáshoz is kínál profilt.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 388.00-s meghajtót, amely elsődlegesen a Destiny 2 című játékhoz kínál egy frissített profilt. Utóbbi az NVIDIA nagy őszi címe, így abszolút nem meglepő, hogy a megjelenés napjára elkészült a tökéletes játékélményt garantáló meghajtó. Mivel a korábbi béta kódokhoz képest módosult a játék, így érdemes az új driverrel nekivágni a harcnak. Emellett a szintén érkező Assassin's Creed: Origins is kapott egy új profilt, a 3D Vision támogatása szempontjából pedig nem ajánlott besorolást szerzett.

Hirdetés

Az új eszközillesztő már nem tartalmaz limitációkat, vagyis a korábbi gyorsjavítás által korrigált problémák nem térnek vissza. A csomag a Windows 10 Fall Creators frissítését is támogatja.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés