Hirdetés

Fractal Design Adjust 108 – minimál dizájnos ventilátorvezérlő panel

Sokan szeretik a házban található hűtőventilátorok vezérlését szó szerint kézzel megoldani. Erre számos lehetőség kínálkozik, megannyi kiegészítő kütyü és beépíthető panel formájában. Ezek többsége azonban sok követelménynek nem felel meg, például karácsonyfa módjára világítanak, vagy épp az előlapot nem lehet becsukni tőle, esetleg csak szimplán nem túl esztétikusak.


[+]

A Fractal Design mérnökei többek között ezekre a problémákra is számításba vették, és ennek megfelelően került megtervezésre az 5,25"-es meghajtóhelyre beépíthető Adjust 108 ventilátorvezérlő panel. A minimál dizájnos, szálcsiszolt alumínium előlapos panelen hat darab csúszka található kétszer három részre bontva, azaz összesen hat csatorna kezelésére képes a termék. A csatornák terhelhetősége egyenként 36 watt. Minden egyes csúszka alá egy két színben világító (fehér és kék) LED került, ennek köszönhetően sötétben a világítás színéből is meg lehet állapítani a beállított fordulatszámot.


[+]

A tervezők a tápellátást is többféle módszerrel oldották meg, így a teljes kompatibilitás jegyében SATA és hagyományos 4 tűs molex tápcsatlakozót is mellékelnek hozzá. A Fractal Design Adjust 108 egyetlen szépséghibája, hogy az ára egyelőre nem derült ki.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés