Formás, frissített MID a Witstechtől

Hirdetés

A tabletek népszerűsége töretlen, bár kissé mintha az utóbbi hetekben már csökkent volna az újabb készülékek megjelenésének száma, azért alkalomadtán még érkeznek új darabok. A Witstech neve nem feltétlen kell, hogy ismerősen csengjen, igaz a távol-keleti cég már 2001 óta a piacon van.

Ezúttal egy tablettel, pontosabban inkább MID-del (mobile internet device) sikerült magukra terelni a figyelmet a napokban. A gyártó az A81-E típusú készüléküket frissítette. A gépezet immár az előző verzió Windows CE 6.0 operációs rendszere mellett Android 2.1-el is el lett látva, tehát két operációs rendszer áll a felhasználó rendelkezésére.

Egy 7”-es képátlójú tabletről van egyébként szó, melynek LED-es háttérvilágítású kijelzője 800x480 pixeles felbontást alkalmaz és természetesen érintésérzékeny is. Belül egy ARM Cortex-A8 architektúrára épülő processzor dolgozik 600 MHz-es órajelen. A SoC mellé 256 MB memória és 2 GB beépített flash-alapú tárhely került. Ennek további bővítése maximum 16 GB-os microSD kártyával oldható meg.

Hálózati kapcsolatok a 802.11b/g-s Wi-Fi kártyáján keresztül hozhatók létre, van továbbá 2.0-s USB port és Bluetooth adapter is, sőt opcionálisan Ublox GPS vevő is kérhető a termékhez. Az akkumulátora 3000 mAh-s, ki is vehető és cserélhető. A Witstech 180 x 110 x 15 mm-es méretű, 390 grammos MID készüléke, immár két operációs rendszerrel 200 dolláros áron kapható meg. A garancia időtartama egy év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés