Hirdetés

Fényforrás nélkül maradt a Razer Kiyo utódja

A lassan négyéves webkamera Pro verziója LED gyűrű nélkül próbál jó minőségű anyagot készíteni rossz fényviszonyok között.

A Razer 2017-ben dobta piacra a streamereknek szánt Kiyo webkamerát, mely beépített LED fényforrásokkal igyekezett feldobni a képminőséget rossz fényviszonyok között. A gyártó most bemutatta a Pro verziót, melyre ugyan már nem kerültek LED-ek, de az 1/2,8” méretű CMOS szenzor megkapta a Sony Starvis technológiáját, mely a szenzor hátulról történő megvilágításával, továbbá egy algoritmussal a környezeti fényviszonyokat figyelembe véve igyekszik kivilágosítani a rögzített képet.


[+]

Az autofókusszal dolgozó, monitorra vagy tripodra rögzíthető webkamera 1080p-ben 60, HDR módot használva pedig 30 fps képkockasebességgel képes rögzíteni, ráadásul az eszköz beépített sztereó mikrofonnal is rendelkezik, ami nyilván nem vethető össze egy asztali megoldással, de jó tudni, hogy ha a drágább mikrofonunk hirtelen megadná magát, van mihez nyúlni.

Hibakeresős játékunk első helyes megfejtőjének egy bólogatós emoji lesz a jutalma
Hibakeresős játékunk első helyes megfejtőjének egy bólogatós emoji lesz a jutalma [+]

Látószögből három érték, 103, 90 és 80° közül válogathatunk, az optikát pedig Corning Gorilla Glass 3 üveg védi a külső behatásoktól, használaton kívül pedig akár el is takarhatjuk azt a mellékelt kupakkal.

A Razer Kiyo Pro már rendelhető a gyártó webshopjából, 209,99 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés