Hirdetés

Fehérben pompázik az MSI X299 Tomahawk Arctic alaplapja

Az újonnan érkező platform esetében sem hanyagolták a fehér-szürke álcafestést.

Hirdetés

Az MSI-nél nagyon rákaptak az Arctic alaplapokra, amit mi sem példáz jobban, hogy az X299-es vezérlőhídra épülő, LGA2066-os X299 Tomahawk alaplapjukból is lesz ilyen kiadás. A gyártó nyilvánvalóan a fehér festésű alaplapok hiányát próbálja meglovagolni, hiszen többször bebizonyosodott már, hogy van élet a mostanság oly divatos fekete NYÁK-on túl. Mindazonáltal az Arctic kiadás nem tejesen fehér, inkább a sarkvidéki álcázásnál használt fehér és szürke színkombinációt viseli.


[+]

Az X299 Tomahawk Arctic felszereltsége egyébként nem okoz különösebb meglepetést, hiszen a hagyományos színű bajtársát másolja minden tekintetben: 24 tűs alaplapi és 8 tűs CPU tápcsatlakozó, 9+4 fázisú VRM, 8 darab DDR4 DIMM foglalat, 4 darab PCIe 3.0 x16 (1. és 3. fém erősítéssel), 2 darab PCIe x1 slot, egy pár M.2 SSD foglalat (ebből egy M.2 Shield Frozr hűtéssel), U.2 és nyolc darab SATA 6 Gbps port, Intel Gigabit Ethernet hálózati vezérlő és Realtek ALC 1220 audiokodek, 2 darab USB Type-C csatlakozó, valamint az elmaradhatatlan MSI Mystic Light RGB világítás is a csomag részét képezi.


[+]

Az MSI hivatalos árat nem közölt, de a külföldi webshopokat böngészve az overclockers.co.uk oldalán mind a Tomahawk, mind pedig a Tomahawk Arctic kiadás előrendelhető, a kettő között pedig mindössze 5 font árkülönbség van, ennyivel kell többet, azaz 275 fontot (97 000 forintot) kell fizetni a most bemutatott fehér kiadásért.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés