Hirdetés

Fehérbe öltözött az Enermax SquA RGB ventilátora

Papíron tetszetősek a specifikációk, de azt még nem tudjuk, hogy a noctuás ár mennyire indokolt.

Hirdetés

Először az idei Computex alkalmával láthattuk a 120 mm-es Enermax SquA RGB ventilátor fehér változatát, ami (meglepő módon) a SquA RGB White Version névre hallgat. A csapágyazásáról ugyan nem tudni semmit, de az bizonyos, hogy PWM (4 tűs) vezérléssel rendelkezik a drága; a móka 300-as percenkénti fordulatról indul és egészen 1500-ig tart, legfeljebb 68,27 cfm légszállítás, 1,898 mmH2O statikus nyomás és 23 dB(A) zajterhelés mellett.


[+]

A légkavaró fő ismertetőjegye a lapátokat körbefogó, címezhető és a világítással kapcsolatos, ismertebb alaplapi technológiákat (ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light, ASRock Polychrome RGB) 5 voltos csatlakozójának köszönhetően támogató RGB LED sor, miközben a szélein rezgéscsillapító gumírozást kapott keret hátsó, kilyuggatott részén átszűrődő fény tovább csillapítja a plusz vizuális ingerekre vágyó felhasználók étvágyát.

A "szingli" pakk és a hármas csomaghoz kapott RGB kontroller A "szingli" pakk és a hármas csomaghoz kapott RGB kontroller
A "szingli" pakk és a hármas csomaghoz kapott RGB kontroller [+]

Ha nem egy magányos SquA RGB White-ot szerzünk be, hanem a tripla pakkra voksolunk, pénzünkért cserébe egy dedikált RGB kontrollert is kapunk, így nem vagyunk deszkánk szoftverére utalva, mikor a fényjáték beállításaival bíbelődünk. A vezérlő 10 beépített effektet tud, illetve a fényerőn kívül a szóban forgó effektek sebességét szintén szabályozhatjuk.


[+]

A gyártó friss termése elvileg már megvásárolható, s bár itthon még külön listázva nem láttuk, szerintünk nem lövünk nagyon mellé, ha a fehér variáns árát a már egy ideje piacon lévő feketéjével állítjuk párhuzamba, és a hármas csomagra körülbelül 20-22 000 forintot mondunk.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés