Hirdetés

Razer Chroma támogatást kaptak az Akasa termékei

Mostantól a legtöbb, RGB világítással ellátott Akasa eszköz támogatja a kígyós vállalat ökoszisztémáját.

Hirdetés

Maga az RGB világítás ma már nem számít különlegességnek, talán már csak a vezérléssel kapcsolatos funkciók azok, amikkel ki lehet tűnni a tömegből. Az olyan alaplapi szoftverekkel való kompatibilitás, mint az ASUS Aura Sync, vagy a Gigabyte RGB Fusion 2.0 szintén egyre jobban elterjedt, amiről viszont sokszor elfeledkeznek a gyártók (vagy az esetleges licenszdíjak miatt eszükbe sem jut ez a lehetőség), az a Razer Chroma támogatása.

Többek közt már az Akasa RAM hűtőbordájának fényeit is konfigurálhatjuk a Razer szoftverében
Többek közt már az Akasa RAM hűtőbordájának fényeit is konfigurálhatjuk a Razer szoftverében

Már csak azért is nagy hiba ennek kihagyása, hiszen talán a Razeré volt az első, direkt a fényekkel kapcsolatos ökoszisztéma, ők hozták be először a köztudatba a különböző hardveres elemek világításának egy felületről való vezérlésének lehetőségét. Kezdetben az Akasa sem támogatta a kígyós brand rendszerét, most azonban a legtöbb, színes LED-ekkel rendelkező termékük esetében feltűnt a kompatibilis szoftverek listáján a Razer Chroma is, ezeket az alábbi listában szedtük össze:

A fent felsorolt eszközök esetében természetesen nincs szükség egy új, már Chroma támogatású verzió beszerzésére, mindössze a legújabb Razer Chroma szoftver letöltése – vagy a már meglévő verzió frissítése – szükséges, és már kezdődhet is a színezés.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés