Hirdetés

Visszafogottan világító miditoronnyal rukkolt elő a Sharkoon

A beszédes nevű RGB Flow elkészítésekor a fényszalagokat és a rácsos előlapot sem hagyták a raktárban.

Új toronyházzal bővítette palettáját a Sharkoon, mely nem az egyedi megoldásairól lesz híres, tervezésekor inkább a jól bevált recepthez nyúltak, a letisztult, fekete színű gépházat edzett üveg oldallappal és némi RGB LED-del igyekeztek feldobni - utóbbit természetesen az egyébként legfeljebb ATX méretű alaplapra csatlakoztatva szinkronizálhatjuk gépünk egyéb komponenseivel.


[+]

A beltér méretei szintén nem tartogatnak sok meglepetést, a beépíthető grafikus kártyák hossza 350 milliméterben lett maximalizálva, a processzorhűtő pedig nem lehet nagyobb, mint 165 mm. Adattárolóból összesen hat darabot képes fogadni a ház, ezeket az alaplaptálca hátoldalán, valamint a tápegység takarólemezén és az alatt, az említett komponens előtt szórhatjuk szét, utóbbi helyre ráadásul akár 3,5 hüvelykes példányok is beférnek az erre a célra kialakított kivehető keretbe.


[+]

A rendszer hűtését a rácsozott előlap mögé szerelt egyetlen 12 centis ventilátorra bízták, melyet természetesen megtámogathatunk további légkavarókkal – az előlap mögött még egy, a tetőlemez alatt kettő, hátul pedig szintén egy darab számára van még hely. Azoknak sem kell elkeseredniük, akik vízhűtésben gondolkodnak, előre 360, fentre pedig 280 mm hosszú radiátorok telepíthetők.

Az I/O panel egy mágnesesen rögzített porszűrő társaságában a ház tetején kapott helyet és magába foglal két USB 3.0, egy USB 2.0 és két 3,5 milliméteres jack csatlakozót.

A Sharkoon RGB Flow gépház már rendelhető státuszban van, vételára 55 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés