Megvilágosult a Roccat kompakt klaviatúrája

Egy már piacon lévő, optomechanikus kapcsolókkal büszkélkedő modell öltözött át; feketéből fehérbe.

A Roccat egy numerikus padet nélkülöző billentyűzettel frissítette fel a portfólióját, de nem egészen új keletű dologról beszélünk, hiszen a tavaly megjelent Vulcan TKL Pro kapott egy fehér színben feszítő variánst. A lebegő dizájnú, alumíniumházas megoldás alacsony profilú ABS kupakjai alatt lineáris karakterisztikájú, 45 gf-es Titan optikai switch-ek tanyáznak, amelyek 3,5 mm-es úton járnak és 1,4 mm-en aktuálódnak.


[+]

A 660 grammot nyomó eszköz 32 bites ARM Cortex-M0 processzora mellé ötprofilos belső memóriát is passzintottak, s bár a médiavezérlőket javarészt a megszokott Fn + [gomb] kombinációkkal érhetjük el, a hangerő állításához egy méretes tekerőkapcsolót helyeztek az előlap jobb felső sarkába a tervezők, és a némításnak ugyancsak dedikált gombja van.


[+]

A leválasztható, USB Type-C/Type-A kábelre szövet került, míg a polling rate természetesen 1000 Hz. A 160 dolláros áron már előrendelhető státuszban leledző, négyzónás AIMO RGB-vel érkező tasztatúra szoftveres hátországát a Roccat Swarm biztosítja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés